freeroom fitness parking hairstyling climatic foods coffee gifts
08 август 2022 - Понеделник
      КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР

Център за красота "Beauty Acktion"
В салона работят квалифицираниспециалисти които предлагат услуги в областите: козметика на лице и тяло, педикюр, маникюр и ноктопластика, солариум, масажи, фризьорство.

 

Добре дошли в козметичен-център "Beauty Acktion"!

При нас ще намерите вашият оазис за релакс, красота и добро самочувствие. Тук ще можете да се насладите на различни терапии. Чрез тях вие ще се докоснете до един нов свят на хармония и благоденствие, свят на нови усещания. Ние ще се погрижим престоят ви при нас да бъде пълноценен и незабравим.

Нашият екип е на ваше разположение!!!

Козметични услуги:
Козметика - терапия за проблемна кожа, терапия за проблемна кожа с кислород, терапия за чувствителна кожа, терапия за суха и дехидратирана кожа, терапия за суха и дехидратирана кожа с кислород, терапия за суха и дехидратирана кожа с лифтинг ефект, избелваща терапия, избелваща терапия с кислород, шоколадова терапия с кислород, хлорофилна терапия с кислород, винена терапия с кислород, терапия nti age с botox ефект плюс кислород, хуалоронова терапия, терапия околоочен контур, терапия за моментален блясък Maria Galland с кислород, терапии с продукта "Decleor", програми за лице - почистване и масаж, почистване на гръб, кола маска, почистване, оформяне и боядисване на вежди, грим, пробиване на уши, хопи свещи.
Микродермабразио - прогресивен микроконтролиран механичен пилинг на кожата.
Ултразвук - с помощта на ултразвукът трептенията могат да проникнат от 3-7 см. дълбочина в кожата.
Терапия - топъл и студен масаж
Химичен пилинг - Melaclear BRA - висококачествен нов продукт с депигментиращ и пилинг ефект.
Мезотерапия - мезотерапията е техника в естетичната медицина, при която неболезнено подкожно се инжектират минимални дози различни коктейли от видамини и медикаменти.
Ботокс - това е най-добрият нехирургичен метод за третиране на мимически бръчки в областта на челото, около очите и веждите. Прилага се успешно и за лечение на хеперхидроза - засилено потоотделяне на подмишници, длани и стъпала.
Оксикул /система за кислородна терапия/ - нов апарат за въздействие върхукожата на лицето и тялото със струя от чист кислород под налягане и различни медикаменти.

Процедури за тяло и масаж
МАСАЖ - Класически масаж, гръб, глава, масажна яка, антицелулитен масаж "THALASPA", антицелулитна детоксифицираща отслабваща терапия "THALASPA", пластична маска на крака "THALASPA", маска за тяло с глина "ПАМУКАЛЕ", маска за крака с глина "ПАМУКАЛЕ", масаж на лице и глава, релаксиращ анти-стресов масаж, рефлексотерапия, ароматерапия, шоколадова терапия, масаж с мед, винена терапия, тропически бамбу масаж, кафеен пилинг и масаж кафеен аромат, клеопатра масаж, лечебен масаж, масаж с вулканични камъни.
Кислород тяло - пилинг, кислород с физиологичен разтвор, пилинг, кислород с ампула, пилинг, кислород, ампула, маска, кислород тяло
ТУРБО СОЛАРИУМ

Маникюр, педикюр и ноктопластика

Повече информация за цените и услугите ни можете да получите на сайта ни: www.beautycleopatra.com и на адрес: гр. Шумен 9700 ул. "Васил Друмев" №12 комплекс ACKTION CENTER
козметичен център: 0893 273 584
e-mail: dialog_bg@abv.bg
За контакти и резервации:
9700 Шумен
ул. "Васил Друмев" N12
тел. 359 54 801 081
моб.тел. 359 898 712 180
reception@acktioncenter.com


Времето
Валута